IV- Sukitus

IV- Sukitus

Tehokas ja nopea menetelmä, joka ei edellytä hormin rakenteellisia avauksia. Työ on siistiä ja mutkatonta, lopputulos laatua ja puhdasta ilmaa.

Sukitus on nopea nykymenetelmä jolla mahdollista hyödyntää hormin koko pinta-ala. Sukituksella voi saneerata hormeja myös hankalissa kohteissa, joissa hormeissa esiintyy siirtymiä ja purseita.

Sukitetun hormin sisäpinta koostuu uudesta saumattomasta ja tiiviistä putkisukasta, joka myös tukee ja vahvistaa vanhaa rakennetta. Sukitettu hormi parantaa kiinteistöjen sisäilmaa ja paloturvallisuutta.

FuranFlexin ja VentilFlexin päästöt hengitysilmaan täyttävät luokka S1 vaatimukset. Esim. FuranFlexin formaldehydi - päästöt hengitysilmaan ovat puolet alhaisemmat kuin muilla markkinoilla olevilla tuotteilla. Ruotsalainen rakennustarvikkeiden arvioija Sundahus ("TerveTalo") suosittelee FuranFlexin sen vähäpäästöisyyden takia. FuranFlex ja VentilFlex omaavat testatusti sukitustuotteiden korkeimman jatkuvan kuumuudenkestävyysluokituksen (T400 ja T450 RWV) sekä nokipalonkestävyyden (G). FuranFlexin tiiveysluokka on (D) ja materiaalin paloluokitus on palamaton B-S1-do sekä A2-S1-do (RWV). (Katso tarkemmin VTT Sertifikaatti sertifiointi osiossa)

Raportointi

Raportoimme reaaliaikaisesti työmailta Kotopron avulla.
Työn kulkua voi seurata kuvien ja tekstien kautta sitä mukaan, kun urakka valmistuu.