Kila-Urakointi Oy

Luotettava, suomalainen perheyritys, joka on toiminut usean vuoden ajan ilmanvaihtoalan edelläkävijänä ja puhtaamman sisäilman puolestapuhujana.

ILMANVAIHTOKANAVIEN- JA JÄRJESTELMIEN PUHDISTUSTYÖN KULKU

Ilmanvaihtojärjestelmä alipaineistetaan alipaineistajalla. Tämän jälkeen kaikki venttiilit irrotetaan ja tulpataan siten, että alipaine saadaan yhteen kanavaan kerrallaan. Aloitustoimenpiteen jälkeen kanavisto puhdistetaan kahteen kertaan mekaanisesti harjaamalla, ja ohjataan irronnut lika ja pöly alipaineistajan kautta suodatinyksikköön. Kanavien harjauksen jälkeen venttiilit pestään ja tiivisteet tarkastetaan.

Seuraavaksi siirrytään itse ilmanvaihtokoneen huoltoon. Ilmanvaihtokone puhdistetaan, kotelo pestään ja lämmönvaihdinkennot irrotetaan ja pestään. Ilmanvaihtokoneen moottorit (siivekkeet) puhdistetaan ja samalla tarkistetaan muun muassa mahdolliset korroosiovauriot, laakerien kunto ja kondensiovesiputken toimivuus.

Puhdistuksen yhteydessä työstä tehdään puhdistuspöytäkirja, josta ilmenee kaikki tarvittava informaatio työstä ja ilmanvaihdosta.

Käytämme raportointiin sähköistä Kotopro dokumentointi sovellusta.

Ilmanvaihtokonehuone