Kila-Urakointi Oy

Pitkän linjan perheyritys, joka on toiminut lähes 10 vuoden ajan ilmanvaihtoalan edelläkävijänä ja puhtaamman sisäilman puolestapuhujana

MIKSI PUHDISTAA ILMANVAIHTOKANAVIA?

Ilmanvaihtokanavien puhdistus tulee suorittaa hallitusti, kanavistossa olevat ongelmakohdat huomioiden. Väärin suoritettu puhdistus voi aiheuttaa koko kanaviston likaantumisen.

Kosteus ja pöly muodostavat myös helposti alustan home- ja bakteerikasvustolle, joten ilmanvaihtokanavien puhdistus on suositeltavaa jättää oikeat työtavat ja välineet omaavalle ammattilaiselle.

Tilat, joista poistetaan kosteaa ilmaa (esim. suihku- ja wc-tilat), ovat poistokanaviston ongelmakohtia, sillä kosteuden vuoksi kanavien pintaan tarttuu pölyä ja likaa. Havaintojen mukaan jo vuoden sisällä pölykertymä voi olla niin suuri, että se vähentää poistoilman määrää. Etenkin 2-3 metrin matkalla poistoventtiilistä kanavan likaantuminen on runsasta. Kosteus ja pöly muodostavat myös helposti alustan home- ja bakteerikasvustolle, joten ilmanvaihtokanavien puhdistus on suositeltavaa jättää oikeat työtavat ja välineet omaavalle ammattilaiselle.

Hyvälaatuinen sisäilma vaikuttaa vireystilaan, unen laatuun ja yleiseen asumisviihtyvyyteen, minkä vuoksi ilmanvaihtokanavien puhdistus on jokaisen kiinteistön perushuoltoon ja ylläpitoon liittyvä työ. Ilmanvaihtojärjestelmät tulee puhdistaa 5-10 vuoden välein riippuen käytössä olevasta järjestelmästä. Ilmanvaihtokanavien puhtaus ja ilmavirtojen oikea säätö tulee tarkastaa säännöllisin väliajoin.

Kila-Urakointi puhdistaa ilmanvaihtokanavia ja ilmanvaihtojärjestelmiä koko Suomen alueella.